Κοντέινερ με WC

Κινητές τουαλέτες υψηλής ποιότητας στις καλύτερες τιμές.  

Κινητές τουαλέτες για εργοτάξια, για πάρκα, για κάμπινγκ, για γήπεδα ποδοσφαίρου, για γήπεδα τενίς ή κατά τις ανάγκες του πελάτη.

Κοντέινερ με WC

Υγειονομικά κοντέινερ Πάτωμα με πλακάκια. Παράθυρα. Ανοξείδωτη μεταλλική κατασκευή.  Ηλεκτρική εγκατάσταση υψηλής ποιότητας. Σάντουιτς πάνελ με μόνωση από αφρό πολυουρεθάνης. χημικες τουαλετες, χημικη τουαλετα, τιμες, ενοικιαση. Κοιτάξτε παραδείγματα σχεδίων τουαλέτων.

Υλικά υψηλής ποιότητας.

Κάθε τυποποιημένο κοντέινερ έχει μία πόρτα με μεγέθους 90/200 εκατοστά. Δύο παράθυρα με μεγέθους 40/40 εκατοστά. Το πάτωμα αποτελεί δάπεδο λαμινέιτ. Υπάρχει και εξωτερικό φωτιστικό σώμα. Το εσωτερικό μέρος του κοντέινερ αποτελείται από κατασκευασμένο ηλεκτρικό δίκτυο, χημικες τουαλετες, χημικη τουαλετα, τιμες, ενοικιαση το οποίο περιέχει δύο φωτιστικά σώματα, δύο μπρίζες και ένας διακόπτης.

Εσωτερική όψη τουαλέτας και μπάνιου υψηλής ποιότητας.

Τουαλέτα και μπάνιο– κατά την επιλογή σας μπορούμε να βάλλουμε το μπάνιο και την τουαλέτα όπου θέλετε. Στα μπάνια και στις τουαλέτες έιναι εύκολο να υπάρχει ζεστό και κρύο νερό. Εάν θέλετε μπορούμε να τοποθετήσουμε και θερμοσίφωνες.  Το πάτωμα των μπάνιων και των τουαλέτων έιναι με πλακάκια. Τα υλικά μπορεί να είναι στάνταρτ ή κατά την επιλογή σας.  Κατά την επιλογή και τις ανάγκες των πελάτων μας, τα μεγέθη και την εσωτερική όψη των κοντέινερ μπορούν να αλλάξουν.

Μεταλλική κατασκευή υψηλής ποιότητας.

Τα κοντέινερ παράγονται από μεταλλική γαλβανισμένη λαμαρίνα υψηλής ποιότητας. Την μεταλλική κατσκευή πρώτα την βάφουμε με αστάρι και μετά με βαφή αυτοκινητού. Τα κοντέινερ της Vitalbox είναι με μεγάλη διάρκεια ζωής.
Σχεδίο κατά την επιλογή του πελάτη.

Κατά την επιλογή σας οι τουαλέτες και τα ντους θα είναι με δικά σας μεγέθη.  
Στο σχέδιο που φαίνεται πιο πάνω τα ντους είναι δίπλα στις τουαλέτες. χημικες τουαλετες, χημικη τουαλετα, τιμες, ενοικιαση Μπορούμε εύκολα να τα τοποθετήσουμε και όπως θέλετε.

Στο σχέδιο που φαίνεται πιο πάνω είναι – δύο τουαλέτες, νεροχύτες, πάτωμα με πλακάκια, διακόπτες, παράθυρα ή  απορροφητήρες, όλες οι σωλήνες είναι έτοιμες για συναρμολόγηση με την αποχέτευση.  
Υγειονομικά κόντεινερ με διάφορα μεγέθη κατά τις ανάγκες του πελάτη.  

Τα μεγέθη των υγειονομικών κοντέινερ αρχίζουν από 150  х 150 εκατοστά. Κατά την επιλογή σας το μέγετος μπορεί να είναι και  300 εκατοστά. Το πλάτος και το μήκος των μεγέθων των καμπίνων μπορεί να είναι και δική σας επιλογή.
Ο πελάτης μπορεί να διαλέξει το μέγεθος  και την τοποθεσία των πόρτων και των παραθύρων. Οι πόρτες και τα παράθυρα χημικες τουαλετες, χημικη τουαλετα, τιμες, ενοικιαση μπορεί να είναι σε διαφορετικούς μεγέθους κατά τις ανάγκες του πελάτη. Ο πελάτης επίσης μπορεί να διαλέξει το χρώμα του κοντέινερ. Επίσης μπορούμε εύκολα να συνδέσουμε δύο ή περισσότερα κοντέινερ.