Τέντες

Τέντες υψηλής ποιότητας στις καλύτερς τιμές

Εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση. Γρήγορη και εύκολη λύση για σας.

Τοξοειδείς τέντες

Τοξοειδείς τέντες, εύκολες για συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση
650 γραμμάρια Μουσαμάς πολυεστέρα.Βαμμένη μεταλλική κατασκευή υψηλής ποιότητας.  Μόνωση ορυκτοβάμβακα. Ευρής εσωτερικός χώρος. Κοιτάξτε φωτογραφίες διάφορων μοντέλων τέντων.

Υλικά υψηλής ποιότητας

Οι τυποποιημένες τέντες καλύπτονται με  650 γραμμάρια м² μουσαμάς πολυεστέρα υψηλής ποιότητας. Κάτω από τον μουσαμά  υπάρχει μόνωση ορυκτοβάμβακα. Η μεταλλική κατασκευή  τοποθετείται στο έδαφος με ούπες ή με πλέγμα. Η ίδια η μεταλλική κατασκευή είναι ένα προϊόν υψηλής ποιότητας. Είναι βαμμένη, συναρμολογείται με ούπες και σκινές υψηλής ποιότητας.

Εύκολη συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση, ευρής εσωτερικός χώρος.
Οι τέντες διαθέτουν με ευρή εσωτερικό χώρο και μπορούν να χρησημοποιούνται για αποθήκευση ή κατά τις ανάγκες του πελάτη.

Χάρη της μόνωσης αιθάνεται άμεσα η διαφορά με την εξωτερική θερμοκρασία. Στην κάτω φωτογραφία φαίνεται η εσωτερική όψη της ήδη συναρμολογησμένης τέντας. Όταν κάνουμε την τοποθέτηση, πρώτα βάζουμε την μεταλλική κατασκευή, μετά η μόνωση ορυκτοβάμβακα και από πάνω καλύπτεται με  μουσαμά πολυεστέρα.

Οι τέντες διαθέτουν με κλιματιστικό σύστημα.

Πολυλειτουργικές τέντες και άνετες λύσεις για αποθήκες, υπνοδωμάτια, κυλικεία. Κατά την επιλογή σας οι πόρτες μπορούν να έχουν και άλλα μεγέθη.  Στην συναρμολόγηση και αποσυναρμολόγηση των τυποπιημένων τέντων δεν είναι ανάγκη να χρησημοποιείται γερανό. Οι τέντες μεταφέρονται εύκολα.